Kjenner du deg igjen i dette?

Har du hatt en oppvekst hvor en eller begge foreldrene dine ruset seg, eller hadde noen form for misbruk? Du er kanskje vant til at det var deres behov som måtte oppfylles først?

Bli kjent med meg

Jeg er spesialist i stress og mental helse med hovedfokus på pårørende til avhengige. Min bakgrunn for å jobbe med stress hos pårørende til avhengige er først og fremst «livets harde skole». Jeg har selv vokst opp med foreldre som var alkoholavhengige. Påvirkningen fra dette, og min mors ustabile psyke, har påvirket livet mitt opp igjennom årene. Jeg har selv gått en vei og har nå et liv med ro og balanse, selv om jeg i mange år kjempet en kamp mot dårlig selvtillit, depresjoner, sosial angst og selvmordstanker – som en ettervirkning av min oppvekst.

Hva kan du få hjelp med hos Hege?

Skyggesider

I alle forløp kikker vi på skyggesidene dine. Man blir et helt og autentisk menneske etter å ha jobbet med og blitt oppmerksom på sine skyggesider. Skyggesider stammer fra Carl Jung. Han sa: “Skyggesiden er den personen vi helst ikke vil være”. Samtidig sa han “the good is the dark”. Men hva mente han med dette?
Kort fortalt så er det alt du:

Det sier mine klienter

Line Jung Lindhard
Les mer
Jeg var Heges øveklient under hendes uddannelse til stresscoach og havde som sådan ikke nogen specielle forventninger til forløbet.Det blev imidlertid en utrolig givende oplevelse, og Hege har virkelig hjulpet mig til at se de uhensigtsmæssige mønstre, jeg havde oparbejdet - både i mit arbejdsliv og privat.I løbet af vores samtaler fik jeg dels en grundlæggende viden om stress og dels konkrete redskaber til at finde frem til årsagerne, og til hvordan jeg forhåbentlig undgår overbelastning fremover.Særligt den indsigt, jeg fik omkring mit stress-mønster, har virkelig været en aha-oplevelse.Hege var på trods af, at hun endnu ikke var færdiguddannet, fantastisk god til at skabe det trygge rum, jeg havde brug for, hvor der var plads til både sårbarhed og forvirring, og hvor tillid og oprigtighed hjalp til at skabe klarhed.
Helene van Merkom
Les mer
Jeg har været ramt med stress 3 gange de sidste 6 år. 2 af gangene har jeg været sygemeldt og gået til psykolog eller psykoterapeut.Jeg kontaktede Hege da jeg kunne mærke stressen starte, og var ude af mig selv. Hun fandt hurtigt en tid til mig, og efter 3 samtaler, med en masse værktøjer og en smule ‘lektier’ kunne jeg mærke en klar forbedring.Hege har fået mig til at forstå min stress og hvad der tricker den. Jeg vil til hver en tid anbefale Hege. Hun er forstående, lyttende og har sparet mig for en mulig sygemelding. Kæmpe tak til hende!
Natasja, 34 år
Les mer
Jeg har været i et 5 ugers forløb hos Hege, hvor jeg fik god rådgivning omkring mine dårlige spisemønstre, som ofte skyldes ubearbejdede følelser og dårlige vaner. Med udgangspunkt i Heges egne erfaringer samt teori og nogle rigtig gode modeller gav dette forløb mig en større bevidsthed og forståelse for hvorfor jeg agerer som jeg gør. Derudover har jeg også fået nogle gode redskaber til at få ændret mine dårlige spisemønstre. Hege er et utroligt sødt og støttende væsen, som man mærker virkelig vil dig det allerbedste. Hun skræddersyr dit forløb til lige netop din situation og er altid klar på at give dig nogle gode redskaber til at komme godt videre.
Sisse Lotte Plesner Henriksen
Les mer
Jeg fik lavet en stressscreening hos Hege, og det gav mig et rigtig godt billede af, hvor jeg befinder mig nu i forhold til den voldsomme stress, jeg blev ramt af for 7/8 år siden. Som alle der har været ramt ved, så dukker stressen stadig op, når livet igen tager fart og presset vokser. Så ved vi, at det er tid til at se indad igen. Under stressscreeningen får du set på dit stressforløb fra start til slut, og det er virkelig en øjenåbner. Det giver et rigtig godt overblik over, hvor det gik og stadig går galt, og hvordan du kan gå videre. Hege er en dejlig og tillidsvækkende kvinde med en dyb ro, som smitter af, når man sidder over for hende. Hos Hege er der ingen fordømmelser men masser af ❤️ Jeg kan klart anbefale både Hege og en stressscreening til alle, der er i tvivl om alvoren af deres stresstilstand.
Previous
Next

Din oppvekst har så stor innflytelse på livet ditt i dag

Meld deg på nyhetsbrevet mitt og få samtidig guide»4 tegn på stress, du ikke vet stammer fra din barndom»
.

Name:

Email: