Kan du genkende dig selv?

Du er vokset op med at en eller begge dine forældre har haft et misbrug i din opvækst. Du er måske vandt til at deres behov fyldte det hele.

Ikke mange i din omgangskreds kender til din situation/opvækst. Din opvækst og de oplevelser du har med i din bagage, har fulgt meget skyld og skam med sig.

Du har måske aldrig snakket med nogen om dine bekymringer/oplevelser. Måske er det kun din bedste ven eller veninde, som har set lidt af hvad der er foregået hjemme hos dig, men de kan ikke rigtig sætte sig ind i din situation og forstå hvordan du har det.

Du har taget et stort ansvar for at din familie skulle fungere derhjemme og et ansvar for at dække over sandheden og vise at alt så fint ud udad til.
Du havde kontrol over situationen ved at tælle hvor meget der var blevet drukket, osv.

Du er nu voksen og har måske din egen familie og du tager et alt for stort ansvar for at alle dem rundt dig har det godt. På arbejde har du svært ved at sætte grænser overfor din chef og dine kollegaer og gang på gang overskrider du dine egne grænser.

Du har følt dig stresset og presset i lang tid, men du holder ud for du er vandt til det, det er jo sådan din opvækst har været..  På et tidspunkt siger din krop i fra og du kan ikke tage presset mere, måske er du nu sygemeldt eller måske er det for 2. gang du har en stress sygemelding.  De copingstrategier du havde som barn/ung er nu gået hen og blevet dit stressmønster som voksen.

Men du har ikke lært hvordan du skal passe godt på dig selv, så du ikke havner i den samme fælde igen. Du har måske heller ikke koblet sammenhængen mellem din opvækst med en alkoholiker og stress i dit voksenliv, men der er helt klart en sammenhæng. 

Og nu er du her klar til at slippe ud af dit stress mønster en gang for alle !!!

Forstå hvorfor din opvækst har så stor indflydelse på dit liv i dag

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag guiden “4 tegn på stress, du ikke ved stammer fra din barndom”

.

Navn:

E-mail:

Forstå hvorfor din opvækst har så stor indflydelse på dit liv i dag

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag guiden “4 tegn på stress, du ikke ved stammer fra din barndom”

.

Navn:

E-mail: