Mad & følelser

Har du prøvet al verdens slankekure? Går det meget godt i perioder og du taber dig, for så at tage det hele på igen? Kører din vægt som en yoyo. Kæmper du med overvægt og overspisning?

Uanset om det er 5kg eller 30kg du synes du vejer for meget så er det ikke vigtig.

Det vigtige er at du forstår mekanismen bag dit dårlige spisemønster en gang for alle, så du kan komme ud af svingningerne og skabe et stabilt spisemønster.

Spiseforstyrrelser er ofte en flugt – en flugt fra dine egentlige problemer.

Med en opvækst i en misbrugsfamilie er det helt almindeligt at føle mangel på tilhørighed, mangel på kærlighed. Når børn/unge mærker disse følelser så ved de som regel ikke hvad de skal gøre ved dem, så nogen begynder at drikke, nogen ruser sig, andre shopper for meget, nogen bliver ludomane, mens andre sulter sig eller spiser for meget. Det gør de helt ubevidst for at dulme de svære følelser.

Find balance i dit spisemønster

Det at sulte sig eller spise for meget handler om KONTROL. Barnet har det svært hjemme i sin familie og føler sig ikke elsket og har ofte et lavt selvværd.

Men ved at få kontrol over sin mad, føler man at dette er noget jeg klarer helt selv, dette er jeg god til, endelig noget jeg er god til. Men i virkeligheden er det her kimen til et bøvlet forhold til mad starter.

Når vi snakker om mad og følelser, snakker vi også om skygger. Skyggeteorien siger : det du ikke vil være med, vil ikke lade dig være. F.eks. hvis du kører en kur hvor du ikke må spise ris, pasta, brød o.l. så klarer du det fint så længe kuren står på og måske et stykke tid bagefter, men på et tidspunkt så overmander lysten til brød og pasta dig og du kan ikke lade det være og dermed begynder du stille og roligt at tage på igen alt det du havde tabt.

 I dette forløb lærer du om at finde en balance i dit spisemønster, så du aldrig skal på kur igen.

Mad & følelser

  • Samtale 700 kr.

    60 minutter

  • 1:1 forløb 3.500 kr.

    5 samtaler á 60 minutter

  • Gruppeforløb 2.500 kr./pers.

Forstå hvorfor din opvækst har så stor indflydelse på dit liv i dag

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag guiden “4 tegn på stress, du ikke ved stammer fra din barndom”

.

Navn:

E-mail:

Forstå hvorfor din opvækst har så stor indflydelse på dit liv i dag

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag guiden “4 tegn på stress, du ikke ved stammer fra din barndom”

.

Navn:

E-mail: