Har du stress?

Er du i tvivl, om du har stress? Læs mere om hvad stress er, og hvilke tegn du skal være opmærksom på. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende telefonsamtale. 

Har du svært ved at sove? Er det svært at overskue hverdagen og er der for få timer i døgnet? Stress er en tilstand som udmatter din krop. Med coaching kan jeg hjælpe dig med at få styr på hverdagen og din krop, så du igen har overskud og mod på hverdagen. 

Om Hege Vestergaard

Jeg er specialist i stress og mental sundhed. Min baggrund for at arbejde med stress er først og fremmest livets hårde skole. Og min viden vil jeg gerne bruge på at hjælpe dig med at komme fri af stress.

Jeg arbejder ud fra at mennesker med ondt i livet, skal kunne slippe sin smerte og få et liv hvor de er glade og føler stor frihed til at kunne være helt sig selv med alt det de indeholder.

Sikre tegn på stress

Kort lunte

Dit humør har ændret sig. Du har intet overskud, du føler dig modløs og tager kritik meget nært. Nogen gang kommer du til at snerre af andre.

Dårlig søvn

Du har problemer med at falde i søvn om aftenen selv om du er træt. Du vågner i løbet af natten og ligger og spekulerer og du føler dig ikke udhvilet om morgenen når du skal stå op.

Mangel på tid

Du dropper pauserne i løbet af dagen så du kan nå alle dine gøremål. Måske spiser du noget hurtig/dårlig mad fordi du tænker at du ikke har tid til at lave noget sundt.

Mindre overblik

Du har svært ved at koncentrere dig og huske ting. Det som tidligere har været så nemt for dig er du ved at miste overblikket over.

Social tilbagetrækning

Du har svært ved at føle glæde og din lyst til socialt samvær er faldet. Du vil helst bare være alene.

Hvad er stress?

Det er en tilstand – ikke en sygdom. Stress er et udmattelsessyndrom. Når man har et forhøjet niveau af hormonerne kortisol og adrenalin i kroppen over længere tid så trætter det kroppen, for derefter at udmatte den. Denne overbelastningstilstand opstår når ydre eller indre krav overstiger de ressourcer det enkelte menneske har, eller oplever at han/hun har.

Et stressforløb ville være godt for dig…

Stress - sensommertilbud

 • Lille behandlingspakke 4.475 kr.

  1 stressscreening (90 min.), 3 sessioner (60 min.), 1 opfølgningssamtale (30 min.)
  Kan betales i rater

 • Mellem behandlingspakke 6.265 kr.

  1 stressscreening (90 min.), 5 sessioner (60 min.), 1 opfølgningssamtale (30 min.)
  Kan betales i rater

 • Stor behandlingspakke 8.950 kr

  1 stressscreening (90 min.), 6 sessioner (60 min.), 1 opfølgningssamtale (30 min.), 2 indslusningssamtaler (60 min.) - En konkret indslusningsplan til dit arbejde
  Kan betales i rater

Sensommertilbud er gældende t.o.m. 30. september 2020.

Copyright 2022 © All rights reserved, Hege Vestergaard

Forstå hvorfor din opvækst har så stor indflydelse på dit liv i dag

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag guiden “4 tegn på stress, du ikke ved stammer fra din barndom”

.

Navn:

E-mail:

Forstå hvorfor din opvækst har så stor indflydelse på dit liv i dag

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag guiden “4 tegn på stress, du ikke ved stammer fra din barndom”

.

Navn:

E-mail: